PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Adjudicats els treballs per millorar els patis de tots els centres de primària i d’educació especial públics, així com de les escoles bressol municipals

L’Ajuntament destinarà al projecte uns 300.000 euros Adjudicats els treballs per millorar els patis de tots els centres de primària i d’educació especial públics, així com de les escoles bressol municipals

Les actuacions es dividiran en tres lots:

  • Subministrament i instal·lació de jocs infantils
  • Subministrament i instal·lació de mobiliari
  • Subministrament de jardineres i plantació d’arbres i arbustos

El primer lot i el segon s’han adjudicat a Crous Expert S.L per un import de 187.022,44 € i 81.616,19 €, respectivament. El tercer anirà a càrrec de Jesús Gutiérrez Serra, per un import de 31.306,56 €.

Els patis són també espais educatius

L’objectiu d’aquestes millores és configurar els patis com a espais educatius dels diferents centres escolars i no únicament com a zones de lleure i esbarjo. En aquest sentit, s’ha tingut en compte les propostes que cada escola ha fet arribar d’acord amb el seu projecte, per avançar cap a aquesta nova concepció dels patis escolars. Les propostes concretes s’han analitzat atenent criteris tècnics i la possibilitat de donar-hi resposta.

Així, pel que fa al jocs infantils, les actuacions previstes inclouen la ubicació de més d’una cinquantena de cabanes o casetes, 16 cuinetes, 8 trenets, una trentena de taules de jocs i a l’entorn de 30 taules de ping-pong, a més d’estructures musicals, altres en forma de caseta o elements per a l’experimentació.

Entre els elements de mobiliari, s’instal·laran una vintena d’umbracles de fusta amb malla d’ombreig, 45 taules infantils de pícnic, una quarantena de baguls de resina, 12 bancs de fusta, 7 casetes de jardí i també baranes.

Quant a la jardineria, es plantaran nous arbres i arbustos i  s’instal·laran nous espais per a horts escolars, entre altres elements.