PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Tres fonts de Sabadell s’il·luminen avui de color blau amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis

Són les de les places de Sant Roc, de Catalunya i de la Concòrdia Tres fonts de Sabadell s’il·luminen avui de color blau amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis

El Dia Mundial de la Diabetis se celebra el 14 de novembre amb l'objectiu de donar a conèixer la diabetis i de sensibilitzar la societat envers aquesta malaltia. La data de celebració d'aquest esdeveniment –impulsada per la Federació Internacional de Diabetis i per l'Organització Mundial de la Salut (OMS)– commemora l'aniversari del naixement de Frederick Grant Banting, un dels descobridors de la insulina l'any 1922.

Enguany, la jornada duu per lema “Diabetis i família”, amb l’objectiu de conscienciar sobre l’impacte de la malaltia en l'entorn de les persones afectades i promoure el paper de la família en la gestió, la cura, la prevenció i l'educació en la diabetis.

D’altra banda, la delegació local de Diabetes Cero –entitat es dedica a captar fons per a la recerca d’aquesta malaltia– celebrarà, el proper diumenge, 17 de novembre, una cursa solidaria al parc del Nord de Sabadell.

Per la seva banda, l’ADC, participarà, del 29 al 31 d’octubre, en el congrés Healthio, que tindrà lloc a Barcelona, adreçat tant a pacients com a professionals.