PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ambaixador dels Reis d’Orient ja està instal·lat a la Casa Duran

L’Ambaixador dels Reis d’Orient ja està instal·lat a la Casa Duran

El Campament Reial és una activitat nadalenca molt arrelada a la ciutat, organitzada per l’associació de comerciants de Sabadell Comerç Centre. L’Ajuntament de Sabadell hi col·labora subvencionant-lo amb 12.600 euros.

D’altra banda, 7 carters reials es situen per diferents indrets de la ciutat i recullen també cartes. Concretament, n’hi ha un a cadascun dels punts següents: Mercat dels Merinals, carrer de Sol i Padrís, avinguda de Matadepera (Ca n’Oriac), la plaça de la Creu de Barberà, la plaça de Cristóbal Ramos (Torre-romeu), la plaça de Còrdova (Can Llong) i la plaça del Mestre Planas (Eixample).

El Parc de Nadal del centre

El Parc de Nadal del centre està instal·lat a la plaça del Doctor Robert, part del passeig de la Plaça Major i part del Racó del Campanar fins al 30 de desembre. És obert cada dia d’11 a 14 h i de 16 a 20 h, mentre que els dies 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, obrirà d’11 a 14 h.

Pel que fa a la programació, del 27 de desembre al 4 de gener hi tindrà lloc cada dia el Teler dels Desitjos, els Somnis de Nadal i Somnis de Reis. A més, els quatre primers dies s’hi podrà veure la companyia Les Irréls (amb un espectacle sobre un poble desconegut) i els Playscape de Luxe (una plataforma de pneumàtics, boles i xarxes). I cada dia tret del 31 de desembre s’hi podrà veure la Carpa dels Contes (programació variada de contacontes) i Colors de Monstre (una col·lecció de jocs imaginativa, inspirada amb elements onírics i fantàstics) –del 27 al 30 de desembre– i Gargot Bicicletes (jocs interactius amb bicicletes antigues) –del 2 al 4 de gener–. Finalment, el 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, també s’hi repartirà llufes i xocolata i el 31, crispetes, i tindrà lloc el concert Paüra, a càrrec de La Belluga. El 3 de gener es podrà comptar amb Miss Umbrel·la.

Imatges de l’arribada de l'Ambaixador Reial