PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Crida Nacional per la República

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Més informació

Els fins de l’associació són:


1. Promoure el desplegament d’una societat del benestar digna, pròspera, justa, democràtica i sostenible que arribi a tots els ciutadans de Catalunya.


2. Treballar, des de les bases ideològiques i la tradició del pensament laic, catalanista i democràtic per defensar una societat més justa, sostenible i republicana.


3. Reforçar el compromís dels ciutadans amb la configuració d’una majoria social i política a favor de la independència de Catalunya dins del marc de la Unió Europea.


4. Crear un espai de reflexió sobre les bases configuratives de la República Catalana.


5. Generar un espai de trobada entre totes les ideologies de progrés per tal de reforçar els ideals republicans i democràtics, com la llibertat, la justícia social equitativa i el respecte pels drets individuals i col·lectius de la ciutadania, en especial a aquelles minories i sectors més fràgils i vulnerables, a més de defensar una Catalunya sostenible.


6. Construir ponts d’afecte entre el món sobiranista i aquells sectors de la societat que observen el nou Estat català com un element aliè a les seves vides, cultures i realitats.


7. Edificar ponts de confiança entre el món sobiranista i aquells sectors de la societat espanyola i europea que poden comprendre la dimensió democràtica i de progrés del procés català i els beneficis per a tots d’una col·laboració fraterna.


8. Promoure la difusió dels seus ideals entre la ciutadania i els mitjans de comunicació.


9. Enfortir i estendre el Moviment per la República.



En queda