PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les escoles bressol públiques adapten les preinscripcions i matriculacions a la situació d’emergència sanitària

Les escoles bressol públiques adapten les preinscripcions i matriculacions a la situació d’emergència sanitària Les escoles bressol públiques adapten les preinscripcions i matriculacions a la situació d’emergència sanitària

Cadascuna de les escoles bressol públiques ha realitzat les visites adreçades a les famílies de forma virtual a través dels seus blocs. D’aquesta manera, els centres han posat a l’abast de les persones interessades tota la informació en relació a les instal·lacions, els projectes educatius i les característiques de cadascuna de les escoles.

Les famílies que vulguin fer la preinscripció a les escoles bressol públiques de Sabadell hauran de fer arribar telemàticament la sol·licitud, acompanyada de la documentació corresponent, fins al 22 de maig com a data límit. Cada interessat ha de presentar una única petició per al conjunt del municipi, en la qual hi poden figurar diversos centres públics ordenats per ordre de preferència. La sol·licitud i la documentació corresponent s’hauran d’enviar per correu electrònic únicament a l’escola bressol demanada en primera opció.

Per aclarir qualsevol dubte al respecte del procediment, en aquest enllaç es troba la informació del procés, la documentació que s’ha de presentar, així com les dates i terminis establerts per a cada fase i les dades de contacte dels centres públics.

La propera setmana, entre el 19 i el 22 de maig, es podrà fer la preinscripció de forma presencial, únicament en casos molt excepcionals que no tinguin opció de presentar la documentació de forma telemàtica i sempre i quan la persona interessada hagi concertat cita prèvia a l’escola amb anterioritat.

Un cop acabat el procés de preinscripció, amb l’atorgament de puntuació per a cada sol·licitud en funció dels criteris de prioritat, la realització del sorteig de desempat si s’escau i la publicació de les llistes d’alumnat admès, la matrícula es portarà a terme del 17 al 23 de juny.

Sabadell té 11 escoles bressol municipals distribuïdes pel territori i que escolaritzen actualment un miler d’alumnes. Són l’Andreu Castells, Arraona, Calvet d’Estrella, Can Llong, Can Puiggener, La Creu Alta, El Vapor Buxeda Nou, Espronceda, Joan Montllor, Joaquim Blume i La Romànica. Així mateix, integra la xarxa pública la Llar d’infants Els Àngels, pertanyent a la Generalitat, que entra dins el mateix sistema de preinscripció i matrícula que els centres municipals.