PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El carrer de l’Advocat Cirera quedarà tallat al trànsit rodat a partir del proper dilluns per la construcció d’un habitatge privat

Les afectacions implicaran la redistribució i reducció de les zones de càrrega i descàrrega de la zona; així com l’afectació de terrasses. Una d’aquestes afectacions en terrasses arribarà a ser total i permanent en el decurs dels treballs, raó pel qual es treballa en alternatives factibles per aquesta terrassa. 

També canviarà la sortida del pàrquing comunitari del carrer de l’Advocat Cirera, 5. A partir del 18 de maig els vehicles hauran de sortir pel carrer de Sant Pau, que serà de doble sentit de circulació, entre el carrer de Sant Pere i la Plaça de Sant Roc, mentre durin les obres.

A hores d’ara, tot i ser la construcció d’un habitatge privat, l’Ajuntament ha informat als restaurants i comerços a través d’una reunió telemàtica amb l’Associació Comerç Centre i el Gremi d’Hostaleria. A més,  avui es repartirà un avís informatiu a l’àmbit immediat de l’obra amb les afectacions a la mobilitat. La resta de comunicacions les faran des de la constructora sota la supervisió municipal.