PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Amb l’arribada de 3 nous autobusos híbrids, Sabadell ja disposa de 18 vehicles de baixes emissions

Amb l’arribada de 3 nous autobusos híbrids, Sabadell ja disposa de 18 vehicles de baixes emissions

Els nous autobusos són de la marca IVECO, model Urbanway 24 i tenen un motor elèctric de 120  quilowatts i un motor de combustió de 286 cavalls de vapor, el qual els permet recuperar energia i ampliar el funcionament elèctric. Els autobusos disposen de 24 seients i 2 espais per a persones amb mobilitat reduïda.

D’altra banda, TUS també està incorporant noves mesures de prevenció dins dels vehicles. En aquest sentit, s’està treballant per acabar d’incorporar mampares a tots els autobusos, amb l’objectiu de diferenciar l’espai del conductor, cosa que facilitarà les mesures de distanciament i poder tornar a obrir les portes de davant dels vehicles.

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha visitat les instal·lacions de TUS i ha afirmat que “hem vingut avui a la TUS a veure els autobusos híbrids que han arribat i que entraran en funcionament tan aviat com anem recuperant la normalitat del servei”. I ha afegit que

“l’Ajuntament i la TUS hem estat treballant per donar les màximes garanties perquè la gent puguem tornar a fer servir l’autobús sense cap risc sanitari. Per això s’han pres totes les mesures tant per als conductors com per als usuaris. Així que anem recuperant l’activitat la gent pot estar molt tranquil·la: realment els busos estan a punt i podem pujar-hi sense cap mena de risc”.

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90