PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les 11 escoles bressol municipals reobren portes

Les 11 escoles bressol municipals reobren portes

En total, els 11 centres han rebut uns 160 infants, aproximadament un 16% del miler d’infants que escolaritzen habitualment. En aquest sentit, s’ha decidit obrir la totalitat de les escoles bressol municipals independentment del seu nivell de demanda per donar més facilitats a les famílies, al mateix temps que es van recuperant pas a pas  els diferents serveis i el dia a dia de la societat.  

Avui, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha visitat alguns dels centres en el seu primer dia d’atenció als infants, acompanyada per regidor d’Educació, Manuel Robles. En paraules de l’alcaldessa,

“les escoles bressol municipals s’han adaptat molt bé a les circumstàncies. Creiem que s’havien d’obrir perquè es un recurs necessari per a les famílies i s’han obert totes. Pensem que és imprescindible començar a donar aquest servei a la ciutadania amb tota la seguretat i, d’aquesta manera, anar tornant poc a poc a la nova normalitat”. 

Les escoles bressol municipals de Sabadell són: Andreu Castells, Arraona, Can Llong, Can Puiggener, Creu Alta, Vapor Buxeda, Espronceda, Joaquim Blume, Calvet d’Estrella, Joan Montllor i La Romànica.