PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les instal·lacions esportives municipals recuperen l’activitat progressivament adaptant-se a la “nova normalitat”

Les instal·lacions esportives municipals recuperen l’activitat progressivament adaptant-se a la “nova normalitat”

L’obertura de les instal·lacions esportives es caracteritzarà, per tant, pel compliment de mesures preventives, fonamentades sobretot en la garantia del distanciament social, d’1,5 metres i les normes d’higiene personal. Això comportarà la limitació i control de l’aforament,  que variarà en funció dels espais esportius que s’utilitzin, i l’ús per torns segons els horaris establerts.

L’activitat esportiva permesa serà principalment entrenaments, tecnificacions o campus i casals esportius. El servei municipal d’Esports està a disposició de les entitats i clubs per proporcionar tota la informació necessària relacionada amb la petició i utilització dels equipaments.

A partir del dilluns 22 de juny els pavellons esportius municipals, el complex esportiu d’Olímpia, els camps de futbol, el Gimnàs Municipal i les Piscines Municipals Joan Serra tornaran a estar en funcionament. S’uneixen així al Complex Esportiu de Sant Oleguer, obert des del passat 1 de juny i amb un funcionament que ja segueix les normes d’ús d’adaptació: aforament limitat, manteniment de distància social i compliment de normes d’higiene.

Piscines al juliol

D’altra banda, tal i com ja es va anunciar, la temporada d’estiu a les piscines municipals començarà el 6 de juliol, amb l’obertura de la Bassa i les piscines de Campoamor, Can Marcet i Olímpia. En el cas de la Bassa, la temporada acabarà el 30 d’agost; Olímpia i Campoamor romandran obertes fins al 13 de setembre i Can Marcet fins al dia 4. Pel que fa a la piscina de Ca n’Oriac, entrarà en funcionament en funció de l’evolució de les obres de millora que s’han reprès i que es van haver d’interrompre a causa de l’Estat d’alarma. 

L’aforament serà limitat. La Bassa podrà acollir un màxim de 1.000 banyistes alhora i les piscines, un màxim de 200 cadascuna. S’han establert 2 torns per dia: un de matí, de 09.30 a 14 h, i un de tarda, de 15.30 a 20 h. Així es podrà netejar i desinfectar les instal•lacions entre torn i torn.

Per accedir-hi caldrà comprar les entrades de manera anticipada, preferentment per Internet, tot i que també es podran comprar a les piscines de 18 a 20 h i sempre per a dies posteriors. Les entrades dels infants de 0 a 3 anys, tot i ser gratuïtes, també caldrà reservar-les.  Aquest sistema redueix cues d’accés, afavoreix la no manipulació o intercanvi de diners i es millora el control de l’aforament.