PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Presentació del cartell de Festa Major 2020

Al concurs per seleccionar-lo s’hi han presentat 35 cartells d’estudiants de les escoles d’art i disseny de Sabadell: l’ESDi i l’Escola Illa Presentació del cartell de Festa Major 2020

Els accèssits seleccionats corresponen als cartells presentats per Júlia González Piñol (“Sabadell Festiva”) i Ainoha Sol Gámez (“Festa, diversitat i colors”). Aquest any i a causa de la coincidència del procés amb la declaració d’estat d’alarma per la crisi sanitària de la covid-19, les bases del concurs van estipular que la presentació de les obres fos telemàtica. A més, tant la deliberació del jurat com la tria de la proposta guanyadora i els accèssits s’han fet també en línia.

La presentació del cartell de Festa Major 2020 s'ha fet aquesta tarda a la sala d’actes del Casal Pere Quart. Hi han assistit l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; Carles de la Rosa, regidor de Cultura; Laura Reyes, regidora d’Esports; Paco López, president de Transports Urbans Sabadell (TUS), membres del Jurat i estudiants que han participat en el certamen.

En el concurs es valora que els cartells s’identifiquin amb la ciutat de Sabadell, que siguin creatius i singulars, que mostrin un discurs gràfic i conceptual actual, directe i entenedor i, finalment, que no mostrin dificultats de reproducció i adaptació a diferents formats i suports.

Hi han pogut participar els alumnes matriculats el curs 2019-2020 que cursaven ensenyaments reglats a les escoles d’art i de disseny de Sabadell així com també els exalumnes graduats en aquestes escoles el curs 2018-2919. També podien participar alumnes de Sabadell que estiguessin cursant ensenyaments reglats a altres escoles d’art.  Les obres presentades havien de ser originals i inèdites, dissenyades per a l’ocasió amb tota llibertat, tant conceptual com tècnica.

Com cada any, la persona guanyadora del concurs cedeix en exclusiva i amb caràcter gratuït a l’Ajuntament de Sabadell els drets de reproducció, difusió, comunicació pública i transformació de l’obra premiada.