PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Finalitzen els treballs de millora en les escales del carrer del Llobregat, a Torre-romeu

Els treballs els han dut a terme participants en programes d’ocupació Finalitzen els treballs de millora en les escales del carrer del Llobregat, a Torre-romeu

D’aquesta manera, s’ha refet una instal·lació que s’havia deteriorat amb el pas del temps i que permet al veïnat de Torre-romeu accedir a tots els equipaments educatius, sanitaris i assistencials distribuïts al barri. De fet, la urbanització dels talussos del carrer del Llobregat, amb un desnivell aproximat de 15 metres d'alçada, facilita el recorregut a peu entre diferents zones del barri.

En la millora d’aquestes escales hi ha treballant un grup de persones que provenen de l’atur i que participen en programes d’ocupació de l’especialitat de construcció. La majoria d’aquestes persones són més grans de 45 anys que han exhaurit la prestació per desocupació i acumulen més de 2 anys sense un contracte laboral.

Per mitjà d’aquests programes, les persones participants tenen un contracte de l’empresa municipal Promoció Econòmica de Sabadell, SL per realitzar obres d’interès general i social per a la ciutat. La formació que ha rebut la majoria del grup està vinculada a l’obtenció d’un títol oficial com és el Certificat de Professionalitat d’Operacions bàsiques de revestiments lleugers i tècnics en construcció.