PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

RACC educa: Mou-te bé! Play&Learn

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària.

Descripció:
Joc on line a través del qual es treballa l’educació per la mobilitat recolzada en els valors i en l’aprenentatge d’hàbits de civisme i convivència que formen persones amb actituds de mobilitat respectuoses amb la societat i amb el medi ambient.


Mou-te bé! Play & Learn és un joc interactiu online impulsat per la Fundació RACC amb la finalitat de proporcionar una eina educativa adequada a les noves tecnologies de la informació i la comunicació. El principal objectiu és promoure una mobilitat cada cop més sostenible i segura. El joc, adreçat a nois i noies d’entre 6 i 12 anys, planteja diferents situacions de mobilitat i seguretat viària on els usuaris han d’aprendre a pensar i actuar per resoldre-les d’una manera segura i responsable.

Compta amb 12 jocs que es poden practicar tant de forma individual com en grup. Els reptes més bàsics mostren com preparar-se per anar amb bicicleta o skate i, en fases posteriors, s'aprèn a descobrir la ciutat a peu, amb bicicleta, cotxe, transport públic o bus escolar.
També promou la convivència amb la resta d’usuaris que es desplacen, ensenya a identificar els senyals de trànsit i les zones 30 i s'explica què fer en cas d’accident.
Es pot jugar tant des d’un ordinador de sobretaula com des d’una tauleta.

Objectius:
- Adquirir els elements bàsics d’una correcta educació vial i les actituds de respecte que afavoreixin la prevenció d’accidents de trànsit.
- Conèixer, valorar i aplicar els valors i les normes de convivència per ser un ciutadà o ciutadana lliure capaç de prendre compromisos individuals i col·lectius, respectar els drets humans i acceptar el pluralisme propi d’una societat democràtica.
- Tenir consciència del valor del treball individual i col·lectiu i desenvolupar hàbits d’esforç i treball en l’estudi, així com actituds de confiança, amb iniciativa personal i emprenedora, autodisciplina, sentit crític, responsabilitat, curiositat, interès i creativitat en l’aprenentatge.
- Adquirir habilitats per mantenir i millorar el clima de convivència, i per prevenir i gestionar de forma positiva els conflictes, tant en l’àmbit familiar com en els àmbits escolar i social.
- Desenvolupar les competències digitals per a la construcció i expressió dels aprenentatges adequats a l’edat.

Competències clau:
- Competència ciutadana
- Competència digital
- Competència personal, social i aprendre a aprendre

Desenvolupament:
Nombre d'alumnes per sessió: 1 grup classe
Lloc de realització: a l'aula, en línia
Cost: gratuït

Inscripció: (durant tot el curs escolar)

Informació:
RACC Educa
Persona de contacte: Sílvia Carulla
Telèfon: 932 809 160
Horari: de 9 a 15 hores
Correu electrònic: racceduca@racceduca.es
Consulta web

Organització:
RACC Educa

 

Imprimeix Correu electrònic