PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’obertura d’eixos de vianants durant caps de setmana i festius iniciats amb motiu de la COVID es mantindrà durant tot el 2020

El context actual que recomana mantenir les mesures de distanciament social, juntament a la bona acollida i valoració de la iniciativa, comporten que el dispositiu es consolidi fins el proper Nadal L’obertura d’eixos de vianants durant caps de setmana i festius iniciats amb motiu de la COVID es mantindrà durant tot el 2020

En el cas de l’avinguda de Barberà, s’ha habilitat el tram que va des de la plaça de Barcelona fins a la plaça de la Creu de Barberà. L’avinguda de la Concòrdia, per la seva banda, es talla al trànsit des del carrer de la Mare de les Aigües fins a la plaça de la Concòrdia. Finalment, a l’avinguda de Matadepera, el tram va de la plaça del Pi fins al carrer de Balaguer.

De la mateixa manera, s’ha dut a terme l’obertura temporal d’altres carrers per a vianants que han permès facilitar la comunicació de zones amb alta densitat de població i proximitat limitada a zones verdes. Els tancaments s’han anat produint al carrer de Sant Miquel a la Creu Alta –entre plaça dels Usatges, plaça de l’antic Vapor Cusidó i la plaça de Carrasco i Formiguera–; als carrers Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample entre ctra. de Barcelona i el carrer de Sol i Padrís; i al carrer de l’Església Romànica a la Creu de Barberà entre la ronda de Santa Maria i ctra. de Barcelona.

A nivell immediat, els dos propers caps de setmana, incloent els festius del 7 i 11 de setembre, es manté la totalitat del dispositiu amb què la ciutadania té a l’abast més carrers amb prioritat per a vianants.

Planificació fins el Nadal

A partir de dissabte 19 de setembre i fins Nadal, es mantindran els talls actualment existents amb l’objectiu d’afavorir el distanciament social i consolidar la dinàmica instaurada.

No obstant això i fora de l’eix central, es reobriran al trànsit els carrers de Sant Miquel, Sant Sebastià i Salvany. La proximitat d’espais oberts i alternatives de pas (places i avingudes) no ha generat presència de vianants i usos que justifiquin la continuació de la mesura. En canvi, es proposa mantenir el tall del carrer Església Romànica a la Creu de Barberà donats els nivells d’ocupació i usos detectats.