PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Acord per facilitar l'entrada i sortida d'alumnat a l'Escola Nostra Llar

Es tallarà el carrer a les hores d'entrada i sortida des d'avui mateix, permetent el pas de l’autobús Acord per  facilitar l´entrada i sortida d´alumnat a l´Escola Nostra  Llar

L’adopció d’aquesta mesura arriba el tercer dia de l’inici del curs escolar i és que des de l’Ajuntament es treballa en tot moment per adaptar i cercar solucions de consens amb els centres educatius.

Aquesta mesura al carrer de Calderón es suma als més d’una trentena de carrers que tallen el trànsit en horaris d’entrada i sortida de l’alumnat per evitar aglomeracions i facilitar que es respecti la distancia de seguretat. El dispositiu que l’Ajuntament ha posat en marxa aquesta setmana amb l’inici de curs escolar inclou, a més, un increment de la presència policial i agents cívics. De fet, s’han estudiat i aplicat diverses solucions relacionades amb la mobilitat atenent les característiques de l’entorn de cada centre educatiu.

Així mateix, l’Ajuntament i les escoles estan en contacte permanent per solucionar totes les incidències que es vagin detectant dia a dia i en aquests moments s’estan estudiant les darreres peticions rebudes aquesta mateixa setmana d'altres centres educatius. Les diferents accions tenen com a objectiu fonamental contribuir a la prevenció i garantir la seguretat de tothom.