PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Finalitzen els treballs de remodelació de les àrees de jocs infantils de la Roureda i Vila Arrufat

Finalitzen els treballs de remodelació de les àrees de jocs infantils de la Roureda i Vila Arrufat

Totes dues zones de jocs contemplaven la remodelació integral dels espais. En el cas de Vila Arrufat, el projecte ha contemplat la instal·lació d’un gronxador, una estructura i un disc giratori. A més, s’han reparat els paviments en mal estat de conservació, s’han canviat les tanques de fusta per una de metàl·lica.

Pel que fa a l’àrea de jocs infantils de la Roureda, les prioritats d’aquesta actuació han estat ampliar l’oferta de jocs infantils, augmentant-ne la seva diversitat, i intervenir en els espais de l’entorn per millorar l’accessibilitat i les condicions de la plaça.

Les actuacions que es duen a terme en més de 150 zones de jocs infantils i amb un termini de 6 mesos aproximadament, es divideixen entres nivells d’actuació: remodelació integral, millores de diferents elements i accions de manteniment. La superfície aproximada de l’actuació total és de 8.600 m2.

La propera setmana comencen els treballs a la plaça d’Alberto Lavera, al districte 7è, que serà renovada íntegrament. Aquestes actuacions a les àrees de jocs infantils formen part de la iniciativa Fem Barri i compten amb un pressupost d’execució d’1,6 milions d’euros. L’objectiu és garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris, ja que els treballs inclouen parcs i places de tots els districtes.

Plànol complet de les actuacions

Detall per districtes