PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Obertes les inscripcions al taller en línia per introduir la perspectiva de gènere i els Plans d’Igualtat a les entitats

La sessió, que és gratuïta, es farà el proper 8 d’octubre Obertes les inscripcions al taller en línia per introduir la perspectiva de gènere i els Plans d’Igualtat a les entitats

El taller, que serà en línia i compta amb la col.laboració tècnica de Feminismes i LGTBI, es durà a terme el proper dijous 8 d’octubre de 18 a 21h. Està adreçat a persones voluntàries i membres d’entitats sense ànim de lucre de la ciutat, amb la voluntat de promoure la reflexió sobre les desigualtats de gènere en la vida quotidiana i intercanviïn bones pràctiques.

La formació, a càrrec de l’Aula d’Esplai del Vallès, es realitzarà en una sola sessió de 3 hores, en el transcurs de la qual les entitats participants abordaran mesures de perspectiva de gènere, observaran el context de l’entitat vers la perspectiva de gènere i parlaran dels Plans d’Igualtat. S’oferiran eines i indicadors  perquè les organitzacions avaluïn i apliquin l’equitat de gènere en el seu funcionament i gestió.

La sessió s’estructurarà en dues parts. A la 1a part les entitats participants coneixeran conceptes bàsics sobre feminismes i igualtat de gènere, realitats i diversitat de contextos. La 2a part, més pràctica, consistirà en aplicar la perspectiva de gènere i un Pla d’Igualtat per l’entitat.

Aquest taller es fa amb la voluntat d’ajudar les entitats a realitzar accions enfocades al canvi amb perspectiva de gènere. Aquesta és la tercera edició que promou l’Oficina d’Entitats i Voluntariat, les dues anteriors es van dur a terme l’any passat, amb un alt grau de satisfacció per part dels i les participants.

El taller és gratuït i les places són limitades. Cal inscripció prèvia complimentant aquest formulari.