PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

El carrer de la Indústria serà de prioritat per a vianants entre els carrers de Sant Joan i de Sant Llorenç

El carrer de la Indústria serà de prioritat per a vianants entre els carrers de Sant Joan i de Sant Llorenç

El carrer Indústria estarà restringit al trànsit en aquest tram, però s’hi permetrà el pas de residents i la càrrega i descàrrega. I des del carrer de Sant Cristòfol fins al carrer de Sant Llorenç, es marcarà un àmbit d’espai segur per a la comunitat educativa per l’alta afluència de vianants.

Amb un índex de mobilitat rodada baix, el carrer de la Indústria és, en canvi, molt freqüentat per persones que hi van a peu, tant pel caràcter residencial i de serveis, com per l’existència dels equipaments administratius i educatius. Es tracta d’una via que conserva una gran qualitat arquitectònica, ja que al tram en qüestió hi ha diversos edificis catalogats com els que allotgen l’escola Sagrada Família i el Despatx Lluch, entre d’altres.

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha destacat avui que

“la intervenció a Indústria entra dins les accions d’anar pacificant els carrers que puguem del Centre. És evident que les obres de l’aparcament del Centre modificaran la mobilitat a la zona. Per tant, començarem per pacificar aquelles vies que no es vegin afectades per aquest projecte. Al carrer Indústria hi ha poc trànsit rodat i diversos edificis emblemàtics que apleguen molta mobilitat de persones a peu. Amb la urbanització que plantegem, dignifiquem un espai de vianants amb una solució arquitectònica integrada en l’entorn. I pacifiquem també entorns escolars”.

Amb la intervenció es conservaran tots els arbres que hi ha ara plantats i se n’hi plantarà algun de nou, com també una combinació d’arbustos diversos. Es crearan zones d’estada entre l’arbrat i els nous parterres amb mobiliari urbà. Per al paviment es farà servir lloses de granit, com a la resta dels carrers del centre.

Es preveu que els propers dies s’expliqui el projecte de reurbanització als comerciants del carrer de la Indústria, així com a l’Escola Sagrada Família, establiments de serveis de la zona i veïnat.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90