PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nou servei de suport psicològic a joves i adolescents per pal·liar els efectes de la situació provocada per la Covid-19

S’oferirà també suport a l’equip de professionals que treballen directament amb el col·lectiu Nou servei de suport psicològic a joves i adolescents per pal·liar els efectes de la situació provocada per la Covid-19

Per aquest motiu, i arran de les necessitats detectades, a partir del mes d’octubre l’Oficina Jove comptarà amb un nou servei d’acompanyament psicològic adreçat a joves i adolescents de 12 a 18 anys. L’objectiu és acompanyar-los emocionalment ja que la situació provocada per la pandèmia ha impactat a curt i llarg termini el dia a dia d’aquest col·lectiu en diferents àmbits (educació, ocupació, benestar mental, relacions socials, situació familiar etc.).Per aquest motiu, i arran de les necessitats detectades, a partir del mes d’octubre l’Oficina Jove comptarà amb un nou servei d’acompanyament psicològic adreçat a joves i adolescents de 12 a 18 anys. L’objectiu és acompanyar-los emocionalment ja que la situació provocada per la pandèmia ha impactat a curt i llarg termini el dia a dia d’aquest col·lectiu en diferents àmbits (educació, ocupació, benestar mental, relacions socials, situació familiar etc.).

A més de donar cobertura a l’Oficina Jove; s’oferirà de forma presencial als cinc Espais Joves, distribuïts territorialment per la ciutat. D’aquesta manera, es facilita que el servei sigui de proximitat amb els i les joves, sempre amb cita prèvia i seguint les mesures de protecció pertinents. Els i les joves interessades en aquest acompanyament i assessoria emocional poden contactar i demanar cita a través del telèfon 93.745.33.01, al whatsapp de l’Oficina Jove 689.321.945 o bé a través de l’Instagram @sbdjove.

D’altra banda, s’oferirà també suport a l’equip de professionals que treballen directament amb el col·lectiu jove, realitzant sessions conjuntes  per tal de donar-los eines de treball en els seu dia a dia i en relació als i les joves.
Aquest nou servei s’inclou en el pla de contingència del Sabadell postCovid-19, que ja es va iniciar el passat mes d’agost amb l’obertura dels Espais Joves de manera extraordinària durant l’estiu. Les activitats organitzades van comptar amb un alt èxit de participació.