PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament de Sabadell recorda al conseller de Treball, Afers Socials i Famílies la urgència que la Generalitat de Catalunya construeixi la residència del sud com més aviat millor

L’alcaldessa, que avui s’ha reunit amb Chakir El Homrani per primera vegada, expressa la confiança que aquesta primera reunió iniciï una etapa de comunicació més fluïda i de major coordinació en temes socials L’Ajuntament de Sabadell recorda al conseller de Treball, Afers Socials i Famílies la urgència que la Generalitat de Catalunya construeixi la residència del sud com més aviat millor

Tal com ha explicat Marta Farrés,

“ha estat una reunió que havíem demanat en diferents ocasions i teníem pendent fa mesos i durant la qual hem tingut l’oportunitat de poder parlar de diferents qüestions com les places públiques de residències per a la ciutat. Hem de continuar treballant i esperem que amb aquesta trobada puguem començar a avançar i cercar solucions a les problemàtiques”.

L’alcaldessa ha afegit que

“quan tots remem en la mateixa direcció, les coses surten. Esperem que aquesta sigui la primera de més visites i que puguem continuar treballant per donar resposta al que la ciutadania necessita”.

Per la seva part el conseller ha expressat el compromís de treballar conjuntament per incrementar el nombre de places residencials a la ciutat.

En aquesta primera visita a l’Ajuntament, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies ha estat rebut pel consistori al Saló de Plens i ha signat el Llibre d’Honor de la ciutat.