PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Les Avingudes de Matadepera i Concòrdia es reobriran al trànsit i al transport públic els dissabtes en període de prova

Les Avingudes de Matadepera i Concòrdia es reobriran al trànsit i al transport públic els dissabtes en període de prova

Aquesta reobertura amb caràcter puntual en dissabte i en fase de valoració permetrà comprovar si, tal i com sosté el sector comercial de la zona nord, la limitació de trànsit de vehicles està dificultant l’activitat comercial i especialment de clients de municipis propers, els quals estarien optant per alternatives de compres d’accés més immediat, com grans zones comercials. La pandèmia ha colpejat el comerç d’una forma molt important, pel que s’han revisar totes les mesures i les vies possibles per evitar el tancament de comerços i recolzar l’activitat econòmica de la ciutat en aquests moments, sempre garantint la mobilitat dels vianants i tenint en compte les mesures de prevenció i seguretat davant de la pandèmia.

 

L’evolució i avaluació de les properes setmanes marcarà la continuïtat d’aquesta reobertura parcial en dissabtes al nord.

 

Quant a la resta de dies, el tall d’Avinguda Matadepera i Concòrdia es mantindrà en diumenges i festius, mentre que la resta de tancaments d’eixos es manté com fins ara, és a dir, dissabte, diumenge i festius a Rambla i Avinguda de Barberà.

 

Ajustos segons l’evolució de la pandèmia

 

El Pla COVID, en l’àmbit de l’impuls i reorientació de la planificació i execució de les polítiques de mobilitat, establia que la continuïtat i configuració dels dispositius i mesures de caràcter immediat seria avaluada en base al principi d’adaptació constant al context normatiu, usos, dinàmiques i criteris tècnics.

 

En aquest sentit, mesos després de l’inici de la pandèmia, la majoria d’actuacions i mesures puntuals previstes s’han executat i continuen vigents.

 

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90