PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

La ciutat comptarà a finals d’any amb un aparcament soterrat amb més de 350 places a l’estació Sabadell Nord d’FGC

La ciutat comptarà a finals d’any amb un aparcament soterrat amb més de 350 places a l’estació Sabadell Nord d’FGC

El pàrquing entrarà en funcionament el dia 21 de desembre. L’espai comptarà amb càmeres de circuit intern i control d’accessos i amb un servei de vigilància i atenció 24 hores els set dies de la setmana. L’accés estarà ubicat a la cantonada de l’avinguda de Josep Tarradellas i el carrer Francesc Layret i també s’hi accedirà per la mateixa avinguda.

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha assenyalat avui que

“com a ciutat estem molt contents. Com a govern, teníem dos reptes: l'aparcament del Passeig i aquest de Sabadell Nord. Aquest últim és important per treure cotxes circulant en superfície i també per respondre la demanda veïnal de disposar de places de cotxe a pupil·latge”.

Ricard Font, per la seva part, ha destacat que

“amb el nou aparcament fem de Sabadell Nord un espai intermodal cada cop més complert, on conviuen dues línies de tren, bus urbà, vehicle privat, micromobilitat, i aviat també disposarà d’espai per comerç electrònic. Un veritable punt d’intercanvi modal per fomentar l’ús del transport públic, treure cotxes de la carretera i promoure una mobilitat sostenible. Si algú vol saber com han de ser les estacions metropolitanes del futur, Sabadell Nord és un bon exemple de la direcció que hem de prendre”.

De fet, se’n podran beneficiar de l’aparcament les persones que viatgin amb Ferrocarrils però també els veïns de Sabadell que en vulguin fer ús o les persones que visitin la ciutat i vulguin aparcar el cotxe. Els preus de les places s’estan coordinant amb les administracions públiques i inclouran preus assequibles i descomptes significatiu per als usuaris del transport públic que el facin servir com a park&ride.  I és que potenciar la construcció d’aparcaments dissuasius al costat de les estacions és una de les prioritats dins del pla de foment de la mobilitat sostenible que està duent a terme FGC.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90