PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Es prorroga el contracte amb Actuavallès per al servei Sabadell Sostre, d’atenció a persones sense llar

El servei Sabadell Sostre dona allotjament temporal a persones sense sostre i manté un seguiment de casos de les persones que viuen a pensions i altres espais. La col·laboració amb entitats del sector social que tenen experiència en intervenció d’aquestes situacions resulta fonamental en la detecció de casos i actuació posterior. 

Des de Sabadell Sostre s’atén persones que es troben en situació d’exclusió residencial severa. El servei posa a disposició dos recursos d’allotjament, un de convivència temporal –amb educadors durant el dia– i un altre de més definitiu de convivència de llarga estada –on poden viure de manera més autònoma–, amb capacitat per a 6 persones en total.

A més, els professionals responsables del servei fan el seguiment extern d’un nombre aproximat de 40 persones al mes, homes i dones, els quals requereixen d’un suport i acompanyament intensiu que els permeti millorar la seva autonomia, capacitats i habilitats personals. La derivació dels casos és a través dels serveis socials bàsics.