PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Espai Alexandra renova el sistema de climatització

L’acció dona resposta a una reivindicació dels usuaris i usuàries L’Espai Alexandra renova el sistema de climatització

L’actual sistema disposa d’una mateixa xarxa de distribució́ de l’aire climatitzat per a dos espais amb usos completament diferenciats. En un dels espais es realitzen propostes d’activitat física i a l’altre, activitats més sedentàries. És per això que es feia difícil trobar una temperatura idònia per a les persones usuàries de les diferents sales.

L’objectiu de les obres és independitzar les unitats de climatització i la xarxa de distribució d’aire entre els dos espais i d’aquesta manera poder regular la temperatura de forma independent d’acord amb les necessitats de cada àmbit.

Les obres les duu a terme l’empresa Gestión Integral de Instalaciones, SL, amb un termini d’execució de tres mesos.

El Complex Alexandra és un equipament per a la gent gran que incorpora uns habitatges tutelats de lloguer, amb una sèrie de serveis i un espai d'activitats amb un programa de tallers i cursos per als veïns i veïnes del complex i obertes també a la ciutat. En aquest sentit, el centre d'activitats del Complex, anomenat Espai Alexandra, es un espai relacional que ofereix un ampli ventall de propostes destinades a la gent gran.