PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Aportació extraordinària en projectes de salvament marítim de migrants i de resposta a l’explosió de Beirut

Open Arms i Creu Roja rebran una subvenció de 10.000 euros, respectivament Aportació extraordinària en projectes de salvament marítim de migrants i de resposta a l’explosió de Beirut

La Fundació Proa (Pro – Activa Open Arms) desenvolupa actualment un projecte anomenat “Intervenció al mediterrani central” per salvaguardar la integritat física i els drets de les persones migrants en perill imminent de mort a la Mediterrània Central. L’organització té prevista, a més, la compra d’una embarcació RHIB, per fer tasques de rescat, atenció d’emergència i desembarcament segur.

D’altra banda La Creu Roja Espanyola a Barcelona treballa amb la Libanesa en el projecte “Resposta d’emergència a l’explosió de Beirut, Líban” que té l’objectiu d’atendre les necessitats mèdiques dels ferits de l’explosió mitjançant ajuda d’emergència sanitària, medicaments i equipament mèdic. També es vol proporcionar material de desinfecció i equips de protecció necessaris per evitar la propagació de la Covid-19 entre el personal sanitari i els afectats per l’explosió que es troben en els centres sanitaris i les clíniques mòbils.