PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Més de 40 centres educatius reben ajuts per participar a les activitats del Ciutat i Escola

Més de 40 centres educatius reben ajuts per participar a les activitats del Ciutat i Escola

Els ajuts volen afavorir l’equitat amb la voluntat que tots els centres públics de primària i secundària i els centres d’educació especial tinguin garantit l’accés a un mínim d’activitats amb cost del Ciutat i Escola o puguin fer front a despeses de transport relacionades amb les propostes.

Les subvencions s’han repartit entre un total de 43 centres educatius, entre els quals 23 escoles, 8 instituts i 2 centres d’educació especial. Els centres que celebren aniversaris aquest curs acadèmic són l’Escola Amadeu Vives (25 anys), l’Escola Joan Maragall i Xaloc (50 anys). Per tal d’organitzar els actes de celebració dels aniversaris també han rebut subvencions de l’Ajuntament.

En aquest curs 2020-2021, les entitats que formen part del programa Ciutat i Escola estan fent un gran esforç per adaptar les seves activitats a les noves mesures de prevenció: algunes propostes que abans es feien a la seu de les entitats ara es fan de manera presencial a les escoles reunint totes les condicions en matèria de seguretat sanitària. A més, en alguns casos, les entitats han preparat un material didàctic en línia perquè el professorat tingui suport a l’aula i també es compta amb l’adaptació dels professionals a totes les situacions especials que es puguin donar.

Tot plegat, mesures que garanteixen la seguretat individual i col·lectiva del grup en un moment tan excepcional i dins el qual el programa municipal Ciutat i Escola està demostrant que s’està adaptant a la situació.