PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Junta de Govern atorga prop de 90.000 euros a les AMPA per a l’organització d’activitats extraescolars

La Junta de Govern atorga prop de 90.000 euros a les AMPA per a l’organització d’activitats extraescolars

A la convocatòria d’aquest any s’han presentat nou sol·licituds corresponents a les AMPA dels centres: Agnès Armengol, Calvet d’Estrella, Espronceda, Joan Maragall, Joan Montllor, Miquel Carreras, Tarlatana, Torreguitart i Ribot i Serra. Amb la concessió d’aquestes subvencions, l’Ajuntament vol promoure i reconèixer l’alt valor educatiu de les activitats extraescolars i la seva contribució en benefici de la cohesió social.

Un dels criteris clau i prioritaris de l’Ajuntament es basa en l’equitat, que permet que l’alumnat de les escoles pugui gaudir en igualtat d’oportunitats de les activitats que es proposen. En el cas de les extraescolars, vinculades als centres docents de la ciutat i que ofereixen les AMPA, es vol donar la possibilitat que tots els nens i nenes accedeixin amb les mateixes condicions de qualitat a aquelles activitats lúdiques i educatives que s’ofereixen fora d’horari lectiu.

L’organització de propostes durant aquest curs ha de tenir en compte l’aplicació de totes les mesures de prevenció davant la COVID-19. En aquest sentit, els organitzadors estan revisant cadascuna de les propostes, estudiant les possibilitats i adaptant-ne el format.