PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Raquel Riba, il·lustradora de Lola Vendetta, farà una xerrada en línia el proper dimarts, titulada ‘El feminisme no es pateix, es gaudeix’

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, s’emmarca en el programa del 25 N Raquel Riba, il·lustradora de Lola Vendetta, farà una xerrada en línia el proper dimarts, titulada ‘El feminisme no es pateix, es gaudeix’

En aquesta xerrada, Raquel Riba ens acostarà el personatge de Lola Vendetta i reflexionarà entorn a un feminisme combatiu i d’apoderament. L’objectiu és sensibilitzar i donar eines a la ciutadania, especialment el jovent, perquè sigui conscient d’aquestes violències i desigualtats de gènere, les detectin i puguin combatre-les.

Lola Vendetta expressa el dia a dia de moltes dones en diferents àmbits, com ara la feina, els amics, la parella, la sexualitat, etc. El personatge creat per Riba dona veu als dubtes, ls frustracions i el descobriment que poden sorgir en una dona, amb una perspectiva mordaç i atrevida.

La xerrada és oberta i es podrà seguir en aquest enllaç.

Un personatge reivindicatiu

Lola Vendetta, amb un discurs reivindicatiu i d’apoderament, connecta amb les generacions més joves, com ho demostra el fet de tenir més de mig milió de seguidors al seu compte d’Instagram (@lola.vendetta). El personatge va néixer el 2014 i des d’aleshores ja compta amb tres llibres publicats: Lola Vendetta. Más vale Lola que mal acompañada, ¿Qué Pacha, Mama? i Lola Vendetta y los hombres.