PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Salut impulsa un cribratge intensiu contra la COVID-19 en dues zones de Sabadell

S’inicia el proper dilluns 23 de novembre i durarà una setmana Salut impulsa un cribratge intensiu contra la COVID-19 en dues zones de Sabadell

Aquesta actuació preventiva està dirigida a la població asimptomàtica de més de 16 anys, amb la finalitat de frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. Es farà la setmana vinent en dos punts de la ciutat:  

-Del 23 al 27 de novembre al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach (carretera de Prats de Lluçanès, 42), per a la població que correspon a l’Equip d’Atenció Primària Creu Alta. 

-El dia 30 de novembre al Centre Cívic de Can Puiggener (plaça del Primer de Maig, 1), per a la població d’aquest barri.

-Del 24 al 27 de novembre al Centre Cívic de Torre-romeu (plaça de Montcortès, 1) per a la població que correspon a l’Equip d’Atenció Primària La Serra.

Els locals estaran oberts de les 9 h a les 14 h i de les 15 h a les 19 h per a la realització de les proves. 

Els resultats es comunicaran a través de SMS, i també es penjaran a la plataforma La Meva Salut. 

El Departament de Salut convida la població a participar activament en aquestes proves, que han de servir per aturar l’extensió del virus i assegurar que persones infectades no el transmetin a altres persones. Es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes persones no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn. Cal destacar la importància de fer l’aïllament que determinin els professionals sanitaris en cada cas. 

Les proves per a la detecció de la COVID-19 a les persones amb símptomes es continuen fent, com fins ara, als centres d’atenció primària.