PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La 3a fira de manualitats i aficions DIYversió! es transforma en format telemàtic amb més de 50 activitats d’oci

Els dies 27, 28 i 29 de novembre estaran actius continguts ‘online’ perquè tothom gaudeixi dels seus passatemps favorits des de casa La 3a fira de manualitats i aficions DIYversió! es transforma en format telemàtic amb més de 50 activitats d’oci

Es tracta d’un conjunt de vídeos tutorials per aprendre diferents manualitats i gaudir d’activitats  que poden ser d’interès. En concret, les persones que es connectin a Fira DIYversió trobaran continguts creats per 15 expositors de sectors com patchwork, scrap, pintura, teixits o paper, entre altres. Alguns dels tallers online ja gravats previstos són de costura, aquarel·les o elaboració de perfums.

També es podrà visualitzar un conjunt de vídeos que tenen com a protagonistes participants en els programes d’ocupació de les especialitats d’atenció a la infància i mainaderes que l’Ajuntament de Sabadell desenvolupa al Vapor Llonch per mitjà de Promoció Econòmica de Sabadell SL. Aquests vídeos, gravats i editats pel programa d’ocupació de l’especialitat de producció multimèdia, estan pensants específicament per a infants menors de 3 anys -com ara els conta contes- i per a majors de 3 anys, per exemple, manualitats amb temàtica nadalenca.

D’altra banda, també hi ha previst diferents vídeos proporcionats directament per Abacus Cooperativa, empresa col·laboradora habitual de la Fira.

Tots els vídeos estaran actius nomes els tres dies de la fira i seran accessibles des de la pròpia pàgina web d’aquest esdeveniment sense necessitat de registrar-se prèviament per accedir-hi. Si no és pogués accedir, cal enviar un correu a info@firasbd.com   i es faran arribar els enllaços sol·licitats gratuïtament.

Concurs

En el marc de la fira s’ha previst també un concurs a Instagram amb opció de guanyar una targeta regal d’Abacus valorada en 100€. Es proposa dissenyar un barret original i penjar la foto de la creació amb l’etiqueta #DIYversió2020 i mencionar @firasabadell. Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa. El termini per penjar les fotografies a Instagram s’inicia el dia 25 de novembre fins el 30 de novembre

Organització

El saló és la barreja del concepte DIY –Do it Yourself–, vinculat amb les manualitats, i la paraula versió per donar cabuda a aficions tan variades com els jocs de taula o el maquetisme. DIYversió! Està organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i Good Idea Events, amb la col·laboració d’Abacus.