PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació Junts per Sabadell

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Barcelona : L1,L2,L3,L80,F1,F2,
    • Mestre Planas : L1,L2,L3,F1,F2,
    • Rubió i Ors : L5,L55,L80,F5,
    • Sant Fèlix : L1,L2,L3,F1,F2,
    • Sol i Padrís : L5,L55,L80,F5,

Més informació

Els fins de l’associació són:


- Promoure el “sabadellenquisme”, entès com el sentiment de pertinença a Sabadell i el foment de la vida social, cultural, econòmica, comercial, esportiva i participativa de la ciutat, així com divulgar la tasca de construcció de ciutat que desenvolupa el grup municipal de Junts per Sabadell.


- La preservació i conservació del nostre patrimoni arquitectònic, industrial i paisatgístic, com a signe d’identitat de la nostra ciutat, que vetlli per la memòria històrica de Sabadell , a fi de conèixer d’on venim, on som i on volem anar com a ciutat.


- Promoure la reflexió, el debat i l’estudi del model de ciutat que es vol bastir tant en el present com en la seva projecció de futur en tots els àmbits, eficient en l’ús de recursos i les tecnologies netes, així com la recerca de talent creatiu adaptatiu, que aposti per l’esperit emprenedor i el seu rol en sectors com la innovació, la ciència, l’educació, les infraestructures per tal de garantir la competitivitat i la cohesió del territori.


- Tot el que pugui aportar a fi de tenir un model de ciutat inclusiu, cívic i capdavanter, on tothom tingui oportunitats d’educar-se i progressar.


- Fer que la nostra ciutat es converteixi en un referent a la societat catalana, en el marc de construcció d’un model republicà de país.


- En queda exclòs tot ànim de lucre.