PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Aquest dissabte, tres propostes de circ, a Ca l’Estruch

Dues sessions de Circ en Família i un espectacle familiar a La Vela Aquest dissabte, tres propostes de circ, a Ca l’Estruch

La fàbrica de creació aposta així per aquesta disciplina escènica, amb l’objectiu de fer brillar la màgia del circ en la programació nadalenca de Sabadell per a tot tipus de públics, amb un especial accent sobre el familiar. Les propostes són molt econòmiques i les entrades es poden comprar aquí.

Un espectacle per a tots els públics, a La Vela

La companyia terrassenca Circ Pistolet presenta un duet que ha enamorat el públic allà on s’ha presentat. Quan no tocàvem de peus a terra és un espectacle autobiogràfic sobre l’amistat de dos amics retratada per mitjà d’equilibris acrobàtics. En aquesta peça, Circ Pistolet posa sobre la pista les seves experiències més personals. Es podran veure les influències del circ tradicional sota la coneguda fórmula del “més difícil encara”, l’humor i la frescor típics del circ català i una posada en escena que beu directament del circ contemporani.

Circ Pistolet ha rebut el Premi Zirkòlika al Millor Espectacle de Circ de Carrer per l’obra que presenten a la nostra ciutat aquest dissabte, ideada i protagonitzada per l’equilibrista Enric Petit i per Tomàs Cardús.

L’amistat entre Petit i Cardús va néixer quan es van conèixer en un assaig de la canalla dels Minyons de Terrassa. El 2008, juntament amb Rat Serra, van fundar Circ Pistolet quan van crear i estrenar Sobre rodes (amb 150 representacions entre Catalunya, Espanya i França). Després d’un breu període treballant i formant-se per separat, es van retrobar el 2010 i van formar un col·lectiu acrobàtic de 6 persones, amb els quals van crear l’espectacle de carrer Cabaret Pistolet i l’espectacle de sala Incert, aquest últim guardonat amb el Premi Zirkolika al millor espectacle de circ de l’any 2014. I el 2017 es van llançar a crear Quan no tocàvem de peus a terra, una peça basada en els equilibris, l’amistat i la fusta, tot ben lligat com un gran joc d’aventures.

Circ per gaudir amb tota la família, a la Sala 1

El mateix dissabte, a les 11 del matí i a les 5 de la tarda, a la Sala 1, les famílies podran tornar a gaudir del Circ en Família. En aquesta ocasió, amb totes les mesures de seguretat establertes per no agafar la COVID-19.

A càrrec de l’associació de circ Tub d’Assaig, aquesta activitat permet a infants i adults experimentar plegats el que significa ser una artista enmig de la pista. Amb l’ajut i el guiatge d’autèntics professionals poden conèixer diferents tècniques. En aquesta adaptació a la situació actual, els participants confeccionaran el seu estri malabar i aprendran a utilitzar-lo. També es mostraran diferents números de jocs malabars i acrobàcies a càrrec dels monitors i artistes de Tub d’Assaig.