PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament activa el protocol davant del brot de COVID-19 detectat a la Policia Municipal i pren totes les mesures per continuar garantint un servei de qualitat a la ciutadania

A més de les proves que ja s’han portat a terme, en les properes hores es faran PCR a tots els agents i personal de la comissaria i es procedirà a una neteja profunda de les dependències policials L’Ajuntament activa el protocol davant del brot de COVID-19 detectat a la Policia Municipal i pren totes les mesures per continuar garantint un servei de qualitat a la ciutadania

En aquest marc, i comptant les baixes prèvies al cos municipal per altres motius no relacionats amb la COVID-19, en aquest moment a Policia hi ha un total de 52 baixes i 3 persones més pendents de confirmació. Això no obstant, s’han fet tots els arranjaments i adequacions en els diferents torns per continuar garantint la presència als carrers de la ciutat i el conjunt de serveis que Policia Municipal posa a l’abast dels veïns i veïnes.

Arran del brot detectat, fins ara s’han fet o s’han iniciat gestions per fer proves preventives de detecció de COVID-19 a 65 persones (policies, administratius, personal de grua i neteja). Fins al moment es tenen resultats de 25 tests, dels quals 23 han resultat negatius i 2 positius.

Davant d’un positiu per COVID, es demana l’afectat/da que identifiqui els contactes estrets al servei i es comprova si ha estat en contacte amb algun altre company/a que no hagi estat anomenat. Tot seguit es comunica la possibilitat risc de contagi a tots els que s’ha determinat que poden ser contactes estrets i són informats que ho han de posar en coneixement del seu metge (en el 100% dels casos han estat confinats 10 dies i els han fet la prova PCR). Tots els homes i dones que conformen el cos municipal compten amb material de autoprotecció i prevenció davant la COVID-19 per desenvolupar les seves funcions amb les màximes garanties sanitàries.