PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Fundació Òpera Catalunya (FOC)

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
    • Casal Pere Quart : L1,L2,L3,L11,L80,
    • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
    • F.G.C. - Rambla : L11,L80,
    • Tres Creus : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

Més informació

Les seves finalitats de la Fundació són:


a) Crear, produir, dirigir, exhibir, explotar, comunicar produccions operístiques i líriques donant continuïtat a l’activitat actual de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell.



b) Promoure i potenciar el Cicle d’Òpera a Catalunya en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell i el Ministeri de Cultura i d’altres institucions i amb el suport de diferents patrocinadors, col·laboradors i mecenes actuals i futurs.



c) Consolidar i impulsar el centre de producció operística i simfònica arrelat a la Ciutat de Sabadell, i liderat per Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès, com a motor per donar servei majoritàriament a tot el territori català i com a eina de democratització, proximitat, accessibilitat i articulació territorial mitjançant la música.



d) Promoure la construcció i posada en marxa d’un nou equipament que permeti l’òptima creació de produccions operístiques, simfòniques i escèniques, així com l’accessibilitat d’un nombre més gran d’espectadors a aquestes manifestacions. Vetllar per la priorització d’aquest aspecte dins de les polítiques públiques de les diferents administracions i entitats privades que han de ser responsables.



e) Difondre també la música simfònica en totes les seves manifestacions mitjançant les activitats de l’Orquestra Simfònica del Vallès sense perjudici de les possibles co