PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La 66a Type Directors Club, a l’Escola Illa fins al 26 de febrer

La 66a Type Directors Club, a l’Escola Illa fins al 26 de febrer

La mostra, que es pot visitar amb cita prèvia fins al 26 de febrer a l’Escola Illa, inclou projectes de tipografia aplicada en diversos suports com llibres, cartells, marques corporatives, logotips, revistes i treballs d’estudiants i disseny de tipografies de molts països, com ara els Estats Units, França, Alemanya, Espanya, els Països Baixos, el Regne Unit, la República Popular de la Xina o Corea del Sud, entre altres.

Type Directors Club itinera en diversos baguls per tots aquests països i ara ha arribat a Sabadell. De fet, ja fa nou edicions que s’exposa a l’Escola Illa. És una oportunitat per a poder conèixer les darreres tendències del disseny tipogràfic, un aparador d’experiments i un homenatge al paper i a la impressió. L’exposició està considerada, dins del sector, com la millor mostra mundial de tipografia.

Els premis TDC són atorgats per l’Associació Internacional Type Directors Club de Nova York fundada l’any 1946, una entitat que té la funció de vetllar per la divulgació i protecció de la paraula escrita expressada formalment per mitjà de la tipografia i representada tant en mitjans impresos com en pantalla. Un jurat internacional ha fet la selecció dels treballs premiats en dues categories: una primera part destinada a la tipografia aplicada i la comunicació, i una altra corresponent al disseny de noves tipografies.

La maleta ha vingut de la Biblioteca Central de Cantàbria, a Santander, i després de la Illa viatjarà a l’Escola Bau de Barcelona.

Per concertar cita prèvia, s’ha de trucar al 93 711 48 05.