PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell se suma a xiular fora de joc a l'LGTBI-fòbia coincidint amb el Dia Internacional contra l’Homofòbia al futbol

Sabadell se suma a xiular fora de joc a l´LGTBI-fòbia coincidint amb el Dia Internacional contra l’Homofòbia al futbol

Aquest divendres, el Centre d’Esports Sabadell ja es va unir a la iniciativa, amb un acte simbòlic a la Nova Creu Alta, al qual van ser presents: l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; la tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Sabadell, Marta Morell; el president del CE Sabadell, Esteve Calzada; el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Miquel Sellarés, i el president del Consell Comarcal Ignasi Giménez. A més, a les pantalles de la Nova Creu Alta es podia llegir el compromís del club contra l’homofòbia.

L’Ajuntament de Sabadell s’adhereix, doncs, a la campanya del Consell Comarcal del Vallès Occidental, ratificant d’aquesta manera el compromís amb el col·lectiu LGTBI (Lesbianes, Gais, Trans*, bisexuals i Intersexuals), donant suport i garantint les polítiques d’atenció i sensibilització en la prevenció de qualsevol conducta masclista, homòfoba i trànsfoba dins la nostra ciutat.

D’altra banda, l’Ajuntament també se suma a la iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya , mitjançant la Direcció General d’Igualtat i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF), i la Federació Catalana de Futbol. Sota el hashtag #XutemcontralHomofobia, s’anima a esportistes i persones vinculades al món del futbol i l’esport en general a que facin un xut contra la discriminació de les persones LGTBI.