PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell treballa amb l’agència pública Catalonia Trade and Investment per atreure noves inversions a la ciutat

Visita a la ciutat d’una delegació de l’agència, acompanyats de representants de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç Sabadell treballa amb l’agència pública Catalonia Trade and Investment per atreure noves inversions a la ciutat

Segons la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

volem reivindicar Sabadell com una ciutat dinàmica i oberta a noves inversions. Per molts motius, com podria ser pertànyer a una de les àrees industrials més importants de Catalunya i l’estat Espanyol, que gaudeix alhora de la seva proximitat amb Barcelona, com a un avantatge que li permet generar economies d’escala amb dimensió metropolitana”.

L’Ajuntament de Sabadell ha elaborat un pla d’atracció d’inversió i està posant en marxa la implantació d’un programa d’acollida i seguiment de noves inversions empresarials. La visita de Catalonia Trade and Investment s’emmarca en la voluntat d’avançar conjuntament amb diferents agents que puguin projectar la ciutat i atreure noves empreses que generin riquesa, valor afegit i llocs de treball.

La tinenta d’alcaldessa ha manifestat que

Sabadell està treballant per guanyar atractivitat i projecció: projectes a l’entorn del coneixement, modernització de polígons, treball en la creació d’un segell de qualitat de les àrees d’activitat econòmica, treball en projectes de sostenibilitat a les empreses (impuls instal·lació fotovoltaica i comunitats energètiques) són alguns temes en marxa”.

Montse Gonzàlez ha destacat també que Sabadell és cada dia una ciutat més competitiva amb personalitat pròpia i s’està orientant cap a un desenvolupament econòmic que mira també per un futur, com s’indica des d’Europa, i que passa per un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

Actualment, la ciutat compta amb un total de 7 parcs empresarials. La ciutat suma en el seu conjunt 5.094 centres de treball i 69.102 llocs de treball.

Catalonia Trade & Investment

Catalonia Trade & Investment, creada l’any 1985, és la unitat d’ACCIÓ que treballa des de la seu de Barcelona i a través de la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ arreu del món. L’objectiu de Catalonia Trade & Investment és facilitar que noves multinacionals inverteixin a Catalunya al mateix temps que les que ja hi són presents duguin a terme ampliacions i reinversions. Treballa des de la promoció de Catalunya a l’exterior, la preparació conjunta de candidatures per a les empreses per dur a terme les inversions a Catalunya, l’assessorament integral durant tot el procés d’inversió i el seguiment un cop ja s’ha materialitzat.