PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Diverses actuacions que afectaran el trànsit, la setmana vinent

Avancen a bon ritme els treballs al carrer del Pintor Pradilla Diverses actuacions que afectaran el trànsit, la setmana vinent

D’una banda, continuarà la neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram al barri de la Plana del Pintor que s’hi va començar fa unes setmanes. Això comportarà afectacions puntuals al trànsit a diferents cruïlles de les vies públiques del barri, mentre el camió estigui treballant, entre les 9 del matí i les 2 del migdia.

D’altra banda, hi ha també un parell d’actuacions ja començades que també afecten el trànsit. En primer lloc, es tracta de les obres de renovació i millora de la claveguera del carrer del Pintor Pradilla, entre el carrer d’Ausiàs Marc i la carretera de Barcelona, que comportaran que el carrer de Roger de Flor –entre el carrer de Rosales i el carrer de Pintor Pradilla– quedi tallat amb accés habilitat només per a veïns. I, en segon lloc, hi ha les obres de construcció del sobreeixidor per a la canalització d’aigües pluvials a la llera del riu Sec, és a dir, la construcció del tram de canalització que travessa la carretera de Sabadell a Badia, que comporta el tall al trànsit en els dos sentits de circulació de l’esmentada carretera, des de la Gran Via fins a la benzinera de Repsol, durant unes quatre setmanes, aproximadament.

Finalment, el dijous 15, tindrà lloc una reparació puntual de paviment de calçada a la cruïlla de carrer de Josep Aparici amb carretera de Prats de Lluçanès que comportarà el tall al trànsit del carrer de Josep Aparici, entre la carretera de Prats de Lluçanès i carrer del Canonge Joncar. Els treballs es duran a terme entre 2/4 de 10 del matí i les 7 de la tarda, aproximadament.