PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament de Sabadell rep 25.000 euros per promoure polítiques de Joventut

El fons provinent de la Diputació de Barcelona es destinarà a la realització del Pla Local de Joventut, entre d’altres L’Ajuntament de Sabadell rep 25.000 euros per promoure polítiques de Joventut

L'objectiu del fons és reforçar els recursos humans dedicats a promoure polítiques de joventut, facilitant la realització de les accions recollides en els plans locals i comarcals de joventut, i fer front a les noves necessitats sorgides arran de la pandèmia en l’àmbit de la població jove.

La tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, ha explicat que aquest import

“servirà per a definir el nou Pla Local de Joventut 2021-2025, on les noves necessitats sorgides de la pandèmia es podran plasmar i es podrà donar resposta als i les joves. A més, també servirà per reforçar les accions que ja s’estan duent a terme”.

A Sabadell l’import de la subvenció ha augmentat més d’un 70% respecte l’any anterior i es rebran 25.000€, que és l’aportació màxima per ajuntament.  Aquest import es destinarà a la contractació d’assessorament per a la realització del Pla Local de Joventut 2021-2025, el document que marcarà el full de ruta de les polítiques municipals en aquesta matèria i esdevindrà l’eina estratègica per ordenar i planificar recursos destinats a donar resposta al col·lectiu jove. Entre d’altres, el Pla inclou una enquesta a 600 joves a peu de carrer per detectar les seves necessitats.

Els diners rebuts de la Diputació de Barcelona també es destinaran a reforçar les accions que ja s’estan duent a terme a més de 35 centres educatius de secundària, i a la contractació de la nova assessoria d’acompanyament emocional per a joves.