PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La companyia Diversitat Teatral presenta una nova comèdia a Ca l’Estruch, aquest divendres

Amb el títol “No em diguis reina”, hi actuen artistes amb discapacitat funcional La companyia Diversitat Teatral presenta una nova comèdia a Ca l’Estruch, aquest divendres

Diversitat Teatral va néixer el 2010 per posar en relleu la necessitat d’incloure artistes amb diversitat funcional i/o sensorial en espectacles adreçats al circuit professional. Ara fa un salt endavant en aquesta normalització, amb un espectacle que no tracta de la discapacitat i que no justifica la presència d’artistes amb discapacitat en el seu repartiment.

No em diguis reina és una road movie teatral que narra el viatge agitat d’una princesa que no vol ser reina pels indrets més foscos i marginals del seu reialme: un país distòpic, habitat per personatges estrafolaris, egoistes i miserables. Una comèdia negra que presenta un sistema esgotat i decadent i que pregunta a l’espectador si, per canviar-lo, està disposat a renunciar als seus privilegis.

Assaig obert per a Secundària i Apropa Cultura

Prèviament a l’estrena, avui, 29 d’abril, d’aquesta obra se’n podrà veure un assaig obert, ja que forma part del programa educatiu de la fàbrica de creació de les arts en viu de Sabadell.

En aquesta ocasió, s’ha ofert la possibilitat que alumnes de Secundària i de graus formatius hi puguin assistir, com també els membres d’entitats que formen part del projecte Apropa Cultura, en la línia de continuar treballant per la inclusió i la difusió de la cultura entre els col·lectius amb risc d’exclusió social.