PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les ciutats intel·ligents sostenibles centren el debat d’una jornada telemàtica

Inscripcions obertes a la sessió que té lloc el dia 6 de maig, en el marc del projecte supramunicipal Ininvallès Les ciutats intel·ligents sostenibles centren el debat d’una jornada telemàtica

Alhora la sessió inclou una taula rodona que permetrà  interactuar amb empreses d’assessorament en innovació per millorar en eficiència i sostenibilitat o dedicades a les tecnologies emergents i solucions creatives, com ara la realitat virtual, la realitat augmentada, hologrames i intel·ligència artificial.

Aquesta jornada telemàtica oberta a tothom tindrà lloc el 6 de maig d’ 11 a 12 h i és  la primera d’un cicle de jornades empresarials  en línia focalitzades en les operacions que formen part del projecte supramunicipal ININVALLÈS. Aquesta és una aposta conjunta entre els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Castellar del Vallès, FUNDIT, la Fundació Parc Taulí i la Universitat Autònoma de Barcelona per marcar una estratègia de futur basada en el potencial de la zona respecte el disseny i la innovació aplicats als sistemes industrials.

Ininvallès

 

Les sessions en línia tenen l’objectiu de crear un espai per compartir i generar idees al voltant de les operacions i les diferents actuacions del projecte ININVallès. La Generalitat de Catalunya va considerar  l’any 2018 aquest projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) mereixedor del cofinançament del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. El cost total del Projecte és de gairebé 3,3M€ i rep una subvenció d’1,6M€ d’Europa  per desenvolupar diferents operacions.

L’Ajuntament de Sabadell és l’entitat coordinadora del pla i vetlla per enfortir i cohesionar els actius existents en aquest àmbit d’especialització i fer el  seguiment de l’execució i compliment dels compromisos de totes les entitats. La Fundació de Disseny Tèxtil (FUNDIT) és l’executora de l’operació Tecnodisseny: club de talent i innovació. 

Per la seva part, la Universitat Autònoma de Barcelona té com a encàrrec l’Observatori d’intel·ligència competitiva: tecnologies i les tendències socials. La Corporació Sanitària del Parc Taulí desenvolupa l’operació “El disseny i la innovació industrials al servei de l’envelliment actiu al Vallès”. Per últim, l’operació que rep el nom d’Impuls de l’economia circular als sistemes industrials, l’executa l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

En el cas de  l’operació Tecnodisseny, és un conjunt d'accions que inclouen  la construcció d’un  nou centre per al disseny i la innovació a la ciutat El centre té l'objectiu de formar professionals i esdevenir referent. Però a banda de la rehabilitació i adaptació d’espais es proposa, la posada en marxa de programes de dinamització d’innovació oberta i també on es puguin desenvolupar proves pilot de productes innovadors.

Inscripció

 

Les persones interessades en inscriure’s a la sessió del 6 de maig  ho poden fer per mitjà del web ININVALLES.