PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una caminada fins a la Salut, activitat complementària a l’exposició sobre Llorenç Ugas, aquest diumenge

Organitzada pel Museu d’Art de Sabadell, comptarà amb la presència de l’artista Una caminada fins a la Salut, activitat complementària a l’exposició sobre Llorenç Ugas, aquest diumenge

El punt de sortida serà, a les 9 del matí, a la Torre de l'Aigua. L’aforament és limitat a 12 persones i cal fer reserva prèvia al telèfon 93 725 77 47 o l’adreça electrònica mas@ajsabadell.cat. Caldrà dur calçat adequat i aigua.

Els participants passaran pel parc fluvial del riu Ripoll i fins cap a la Salut, per tornar de nou al punt de sortida, en un circuit circular d'aproximadament uns 8 quilòmetres i unes 2 hores de durada, amb 160 metres de desnivell.

L'objectiu de la caminada és trencar la lògica de la majoria de les activitats que com a ciutadans fem durant el dia, les quals que en moltes ocasions han de tenir obligatòriament un sentit o direcció concrets i generar un petit acte de resistència enfront d'un món que ens obliga a produir alguna cosa constantment. Caminar sobre un circuit preestablert per gaudir del lloc, del propi cos i de la companyia sense més motius i sense esperar res a canvi.