PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L'Ajuntament destinarà 10.000 euros a favor de l'ADF per prevenir els incendis forestals a Sabadell

L´Ajuntament destinarà 10.000 euros a favor de l´ADF per prevenir els incendis forestals a Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell forma part de l’Agrupació de Defensa Forestal de Sabadell (ADF), agrupació amb una reconeguda experiència en el camp de la prevenció d'incendis forestals i que desenvolupa les seves tasques quotidianes d'acord amb el Pla de Prevenció d'Incendis forestals.

La figura de l’ADF de Sabadell té com a objectiu clau l’elaboració i execució col·lectiva de programes i protocols de vigilància i prevenció d’incendis forestals en el terme municipal de Sabadell, amb actuacions urgents en cas d’incendi forestal. Tanmateix, desenvolupa campanyes de divulgació i sensibilització entre els propietaris de terrenys forestals i els ciutadans del terme municipal, respecte de les accions de prevenció i lluita contra els incendis forestals.

L'Ajuntament de forma anual, atorga una subvenció de 10.000 € per a cobrir les despeses a l'àmbit de Sabadell:

  • Cobrir la despesa de combustible derivada de la realització de rutes de vigilància de prevenció d’incendis forestals i primera actuació al rodal de Sabadell.
  • El finançament de les activitats ordinàries com la formació del voluntariat forestal, manteniment dels vehicles i material, manteniment i adquisició de material de comunicació, manteniment dels equips personals de seguretat (EPIS)
  • El finançament de les despeses ordinàries de serveis de telefonia, gestoria, assegurances i impostos.

L’Agrupació́ de Defensa Forestal és una associació́ sense ànim de lucre, fundada el 1995, que duu a terme la seva activitat en el terme municipal de Sabadell, en el marc del que preveu la Llei d’ordenació́ forestal de Catalunya i de l’Ordre de regulació́ de les Agrupacions de Defensa Forestal.