PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Torna el festival Embassa’t, amb una quinzena d’actuacions i una destacada presència d’artistes femenines

Tindrà lloc a l’Amfiteatre del parc de Catalunya, del 10 al 13 de juny, i hi participaran Manel, Maria Arnal i Marcel Bagés i Xiula, entre altres Torna el festival Embassa’t, amb una quinzena d’actuacions i una destacada presència d’artistes femenines

Atesa la situació de pandèmia, el festival s’adapta a les mesures vigents, després que l’any passat s’hagués de cancel·lar a última hora. Així, s’han segmentat els concerts i se n’ha ampliat l’oferta. D’aquesta manera, aquest festival musical serà un dels primers actes culturals de gran format que es tornaran a dur a terme a la nostra ciutat. I, com a referent musical de país que és, un dels primers festivals que podran tornar a tenir lloc dins l’escena alternativa del Principat.

Els organitzadors hi esperen un mínim de 4.000 persones durant tot el cap de setmana. Serà també el moment de recuperar l’amfiteatre del parc Catalunya per dur-hi a terme grans esdeveniments.

L’Embassa’t l’han presentat avui Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; Carles de la Rosa, regidor de Cultura; Arnau Solsona, director de l’Embassa’t, i Araceli Renom, de l’equip de ticketing del festival.

Un cartell divers

Hi participaran Luis Costa b2b Christian Len, Sidonie, mouseDown, Pau Vallvé, Virginie, Carles Viarnès & Alba G. Corral, Sher, Rigoberta Bandini, Sonido Tupinamba, Manel, Karina Hossack, Lu Rois, T. Modet, Xiula i Maria Arnal i Marcel Bagés.

D’altra banda, el diumenge hi haurà el torn del Petit Embassa't, amb la participació dels Gegants de Gràcia, els Gegants de Sant Llorenç Savall i els Bastoners de Sabadell, en un intent de promoure la cultura popular i de programar activitats familiars.

L’Embassa’t és una iniciativa cultural sorgida d'un col·lectiu de joves amb capacitat organitzativa, que és possible gràcies al suport econòmic de les administracions públiques –l’Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya– i de patrocinadors privats.

Més informació