PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Visita guiada a l’exposició d’Oriol Vilapuig al Museu d’Art, aquest diumenge

L’artista hi parlarà de “Le bain de Diane”, adquirida per la Generalitat i dipositada al MAS dins la Col·lecció Nacional d’Art Visita guiada a l’exposició d’Oriol Vilapuig al Museu d’Art, aquest diumenge

La visita, que serà a càrrec de l’artista sabadellenc, tindrà les places limitades i, per assistir-hi, cal inscripció prèvia al 93 725 77 47 o a mas@ajsabadell.cat. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Col·lecció d'Art Banc Sabadell i la Generalitat de Catalunya.

Els visitants podran veure l’obra Le bain de Diane, que fa poc ha adquirit la Generalitat de Catalunya i l’ha dipositada al MAS, en el marc del Pla Integral de les Arts Visuals, amb l’objectiu de reactivar i ampliar la Col·lecció Nacional d’Art amb obres d’artistes catalans o vinculats al context de la creació contemporània a Catalunya per tal de nodrir les col·leccions públiques.

Els  treballs d’Oriol Vilapuig adopten una metodologia propera a l’assaig. Partint de la tradició d’allò preexistent, les seves propostes fan servir mecanismes d'apropiació, cita i muntatge com a formes per generar renovats imaginaris al voltant d’experiències relacionades amb el cos, el desig, l'erotisme, la pèrdua, la por o el temps.

Més informació