PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Circ i teatre, per acabar la temporada de Ca l’Estruch, aquest cap de setmana

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel presenta “Experiment(s)3” a La Vela i Encert Teatre proposa una obra de Jordi Sánchez i Pep Anton Muñoz Circ i teatre, per acabar la temporada de Ca l’Estruch, aquest cap de setmana

El divendres 4 de juny, a les 8 del vespre, el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel presenta Experiment(s)3, a La Vela. Els alumnes d’aquest centre, en una residència a la fàbrica creualtenca, tenen per objectiu posar damunt la pista els seus números amb l’ajuda d’un director –procedent del centre– i d’un il·luminador –procedent de Ca l’Estruch–. Per als participants aquesta proposta representa una primera immersió en l’àmbit professional. I, per al públic, comporta una fantàstica oportunitat per comprovar com creix el nivell tècnic i artístic dels futurs talents del circ a Catalunya.

I el dissabte 5 de juny, també a les 8 del vespre, al teatre de l’equipament municipal,

Encert Teatre convida a veure Avui no sopem, del tàndem Jordi Sànchez i Pep Anton Gómez. Es tracta d’una comèdia que parteix de situacions socials totalment vigents, com els problemes econòmics de les famílies i el desig de marxar a viure fora de la ciutat. La Maria Teresa i en Vicenç són un matrimoni de classe mitjana que viu a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen marxar de la ciutat i anar a viure a la masia del poble, però no s’acaben de decidir. Perquè una filla de gairebé quaranta anys que encara viu amb ells i un fill amb cara de pocs amics els ho impedeixen.