PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Durant el mes de juny es repintarà completament la senyalització de la N-150

De l’operació se n’encarrega la Generalitat, titular de la carretera, i no s’acabarà fins al 22 de juny Durant el mes de juny es repintarà completament la senyalització de la N-150

L’actuació consisteix a pintar les línies de separació dels carrils, els passos de vianants, les línies de detenció i tots els símbols –fletxes, estops, illetes...– que hi ha marcats a la calçada. També s’aprofita l’ocasió per ordenar i fer més clara la senyalització en determinats punts, esborrant les restes d’antigues marques viàries, amb l’objectiu de facilitar la ràpida comprensió de la circulació i la seguretat del trànsit.

Es treballa de sud a nord. Així, ja s’ha començat a repintar a la confluència amb els carrers de Can Viloca, de Fatjó i de Bac de Roda. I els dies 21 i 22 de juny es treballarà a les confluències amb els carrers de Turina i de Sarasate fins al final de la carretera de Terrassa dins el nucli urbà de Sabadell. Els dies d’entremig es pintarà la resta del vial.

Dins el terme municipal de Sabadell, la N-150 rep el nom de carretera de Barcelona des de l’entrada pel sud del nucli urbà fins a la cruïlla amb el carrer de Sant Cugat i la carretera de Molins de Rei. Des d’aquest punt, en direcció nord, s’anomena carretera de Terrassa. Aquesta via es va obrir el 1847 i no va arribar a Terrassa fins cinc anys més tard. Amb la nova carretera i amb l’arribada del ferrocarril que les unien a Barcelona, les poblacions de Sabadell i Terrassa van iniciar un període de creixença econòmica sense precedents.