PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els mercats municipals estrenen una plataforma de compra per internet

Ja es pot comprar al Mercat Central i progressivament s’hi aniran afegint la resta d’equipaments Els mercats municipals estrenen una plataforma de compra per internet

Un total de 16 establiments del mercat s’han sumat en un primer moment a aquesta iniciativa, que permetrà, de manera senzilla i intuïtiva, la compra a totes les parades del mercat que s’hi hagin adherit, efectuant un sol pagament i rebent la compra a domicili.

Per mitjà del web https://mercatsabadell.cat/ca es podrà accedir digitalment a l’adquisició de productes saludables i de proximitat. Alhora, l’ús d’aquesta eina incrementarà la competitivitat dels mercats tot accelerant el procés de transformació digital.

Com indica la tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

“aquesta plataforma ha de permetre de manera senzilla i intuïtiva la compra a les parades del Mercat que s’hi vulguin adherir i rebre-la al domicili. És una eina que ha d’incrementar la competitivitat dels mercats i sense cap dubte ha d’ajudar a accelerar el procés de transformació digital per, com diem sempre, no deixar ningú enrere”.

Les comandes, de moment, arribaran només a Sabadell, i es preveu que, més endavant, es pugui fer el repartiment a les poblacions del voltant. El repartiment a domicili es farà de dimarts a dijous, de les 10 a les 14 hores, i de 17 a 20 h; els divendres, de les 10 a les 20 hores, i els dissabtes, de les 10 a les 14 hores. El cost de l’enviament serà de 5,95 € per comanda i es farà un 10% de descompte en l’import de la compra durant el primer mes de funcionament de la plataforma.

El projecte ha treballat també la implantació d’un sistema de distribució a domicili dels productes que sigui sostenible, motiu pel qual el repartiment es durà a terme amb bicicletes elèctriques.

 Amb aquesta nova plataforma, l’Ajuntament de Sabadell vol potenciar les vendes als mercats municipals així com facilitar les compres a la ciutadania.