PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

S’aprova el projecte de renovació del paviment de calçades i carrers de la ciutat

S’aprova el projecte de renovació del paviment de calçades i carrers de la ciutat

El projecte complet de renovació es divideix en dues parts: el lot 1, que serà per a la renovació dels paviments de les calçades, amb un pressupost de 448.978,73 euros; i el lot 2, adreçat a renovar el paviment de les voreres i que tindrà una inversió de 620.154,84 euros. Un cop comencin les tasques, tots dos lots tindran una durada prevista d’entre 4 i 6 mesos.

Al lot 1 hi ha vies públiques dels districtes 1, 2, 3, 5 i 6, com els carrers de Sant Joan, Doctor Puig, Ramon Llull, Josep Miquel o Feliu Elias, mentre que al lot 2 hi ha vies dels districtes 1, 2, 4, 5 i 6, com els carrers de la República, la Rosa, Pardo Bazán, Permanyer, el sud de la plaça d’Espanya o les carreteres de Prats de Lluçanès i Molins de Rei.

A aquest pla d’inversions per a la millora de ferms i voreres se suma el projecte de manteniment ferms a diferents zones de la ciutat, que es va aprovar a principis d’aquest any. Tot plegat, compta amb 2,2 milions d’euros per múltiples actuacions, que ja s’estan executant a diversos punts de la ciutat.

El fet de disposar d’aquests recursos permet reduir el temps de resposta de resolució del volum d’incidències de manteniment existents que es produeixen a voreres i calçades de les vies públiques. En aquest sentit, es tracta d’un instrument de gestió bàsic en l’estratègia de posar a punt els carrers de la ciutat, tot garantint uns nivells de manteniment adequats per a tots els barris.