PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

Sabadell commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

L’acte està organitzat per la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell i Ca l’Enredus-Actuavallès, i s’hi han sumat diverses entitats de la ciutat. De 12 h a 14 h, al Parc de Catalunya, hi haurà la Sex Truck i el Punt Lila, espais d’informació, sensibilització i assessorament, dedicats a la igualtat de gènere i l’erradicació de la violència vers les dones i les persones LGTBI.

Les activitats del programa “Ventilem els armaris! Sabadell amb els drets de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans i Intersex” continuen encara uns dies més. El dia 28 de juny a la tarda es farà difusió del vídeo “Lluitem contra les discriminacions”, on es reivindica el dret a tenir una infància lliure d’estereotips de gènere i convida a créixer amb llibertat afectiva, sexual i de gènere. El vídeo es difon a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i en aquesta pàgina: web.sabadell.cat/infància.

Recordem que la bandera irisada i la bandera trans onegen fins al dia 28 de juny als pals de l’Ajuntament de Sabadell. A més, en tots els districtes de la ciutat s’han pintat bancs amb els colors de la bandera irisada i un autobús de la TUS recorre els carrers de la ciutat amb les dues banderes.