PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

L’Ajuntament engega un concurs urbanístic per millorar l’espai urbà de Can Feu i Gràcia

L’Ajuntament engega un concurs urbanístic per millorar l’espai urbà de Can Feu i Gràcia

L’Ajuntament convoca de nou aquest concurs de projectes per l’àmbit de Can Feu Gràcia atès que l’anterior concurs va ser anul·lat pel Tribunal Català de Contractes  a causa del recurs que va presentar un dels participants.

Es tracta d’un concurs a dues fases amb intervenció de jurat on podran participar equips amb proposta idea o currículum. Com a criteris de valoració les propostes hauran de trobar l’equilibri entre la qualitat de l’ordenació paisatgística i arquitectònica amb criteris de millora de la infraestructura verda, la biodiversitat, la mobilitat sostenible, la sostenibilitat i el programa funcional d’usos.

L’objectiu d’aquesta obra és construir un continu de recorreguts d'espais verds des del bosc de Can Feu fins a enllaçar amb el centre de Sabadell. També, i en sentit nord-sud i a través de l'eix rambla d'Ibèria - ronda de Ponent, es vol establir un continu verd amb el parc de Catalunya fins a la part nord del riu Ripoll. Amb aquesta obra es pretén fer una transformació innovadora i una posada en valor del sector de Can Feu i Gràcia, com també crear una xarxa d'espais verds que connectin diversos teixits urbans per tal de fomentar la cohesió social.

El nou concurs ha incorporat modificacions rellevants en respecte a l’anterior. Per una banda s’hi ha afegit l’estudi de l’àmbit del sector dels Planetes, per tal de buscar millores pel que fa a l’ordenació de l’espai públic i als accessos al barri. I per altra banda, l’encàrrec inclou estudi de Mobilitat sostenible de l’àmbit dels sector del concurs, per tal de trobar solucions als problemes actuals.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90